To damer som holder ballonger
BYdager arrangeres 13. - 18. mars, opplev Hammerfest by på sitt beste. Foto: Designu for Hammerfestby.no

Velkommen til BYdager!

07. Mars 2023 | Tekst: HFNF
Hammerfest Næringsforening er stolt av å kunne presentere BYdager i samarbeid med 40 av våre fantastiske medlemsbedrifter. Det vil bli flotte premier, spennende arrangementer og gode tilbud og priser fra butikkene.

 

 BYdager skal arrangeres fire ganger i løpet ett år, vi vil samkjøre med andre store arrangementer som skjer i tidsperioden for å skape en totalitet og en ramme som byen kan være stolt av. 13 - 18 mars fargelegger vi Hammerfest og setter lokalhandel i fokus. I forbindelse med NNM 2023 på ski kommer det svært mange tilreisende til Hammerfest, og vil vise hva byen har og tilby. Derfor har vi over en lengere periode samarbeidet tett med Hammerfest skiklubb om å skape en god ramme rundt arrangementet, og samtidig synliggjøre det lokale næringslivet. Det er laget en egen nettside som gir deg all info du trenger om tilbud, premier, arrangementer og butikker som er med på Bydager. Du kan finne nettsiden på : bydager.hammerfestby.no

-Vi er svært fornøyd med å sammen med næringslivet ha utviklet et markedsføringskonsept som skal sette fokuset på handel, og samtidig vise at næringslivet er med på laget når det skjer store ting i Hammerfest. NNM på ski, svømmestevne og KM-mesterskap i alpint gjør at vi virkelig går inn i en innholdsrik uke - og byen er med på laget. Vi håper så mange som mulig benytter seg av tilbudene som finnes, og deltar på arrangementene som finner sted. Slik bygger vi samfunn, og slik bygger vi by, sier direktør Lars Bjørkli i Hammerfest Næringsforening.

For tilreisende kan www.hammerfestby.no være en fantastisk nyttig side og ta i bruk. Her vil du finne arrangementer, en oversikt over butikker og informasjon om byen vår. 
Du kan lese mer om BYdager her: https://hammerfestingen.no/nyhet/et-potensiale-for-forbedring/19.4140 

facebook

Les Flere Nyheter